Dochter, JIJ bent rechtvaardig in Christus Jezus! Weet dat God niet boos op je, of teleurgesteld in je is. Hij is juist ongelofelijk gek op je! Hij gaf Zijn leven voor jou! Het is belangrijk om te weten dat dit alles zo is, ENKEL door Jezus’ gehoorzaamheid aan het kruis en niet door iets wat wij wel of niet gedaan hebben. Jezus heeft de prijs al betaald voor onze tekortkomingen, zonden en ongehoorzaamheid. Wij hebben toegang tot deze prachtige en heilige relatie met de VADER. We zijn rechtvaardig gemaakt. We zijn goed en waardig in Christus Jezus. Abba verlangt naar een relatie met jou!

Mijn hart is dat ieder meisje en elke vrouw wordt bevestigd in haar God gegeven identiteit. Dat jullie allemaal weten wie je bent, door de weten VAN WIE je bent. Jij bent ZIJN Geliefde Dochter! Jij bent een dochter van DE KONING DER KONINGEN, jij bent royalty met een koninklijke erfenis dat van jou is om in te wandelen. JIJ hebt een liefhebbende Vader in de hemel die niet eens Zijn eigen Zoon voor JOU spaarde! Ik geloof dat als we weten wie we zijn en VAN WIE we zijn, we meer en meer worden zoals we altijd al bedacht en bedoeld waren. Om vervolgens te wandelen in onze roeping. Ik geloof echt dat we betere vriendinnen, moeders en vrouwen worden door dit fundament en deze fundamentele wortel en dat we daarin bevestigd moeten worden. Alles wat we zijn en alles waar we onszelf toe zetten, vanuit onze zekerheid in HEM, zal heel veel vrucht dragen. Ons leven zal eindelijk logisch zijn. We zijn niet langer verloren, misplaatst of ontheemd, wij HOREN BIJ HEM. Ongeacht onze achternaam of waar we vandaan komen of hoe ons verleden eruitziet. Jij bent ZIJN geliefde dochter! Onvoorwaardelijk geliefd!

Dochters met een stem, er is een Opdracht voor ons om GENADE TE SPREKEN!! Alles wat de duivel in je leven heeft gebruikt om je te laten zwijgen – daarvan zeggen we nu: verdwijn in Jezus naam! We moedigen je aan om moedig te zijn en over Jezus te spreken en wat Hij voor je heeft gedaan. God heeft ieder van ons een Jezus-verhaal gegeven, een getuigenis, een stem die het volbrachte werk van Jezus kan uitspreken. Er zijn verloren zonen en dochters die zullen worden gevonden als wij JEZUS spreken en delen!

Psalm 81:11 – “Open wijd je mond, ik zal hem vullen” Spreek! Wees wakker! Sta op! Open je mond en laat ZIJN ADEM en ZIJN GENADE er uitkomen! Gebruik je tong, in Jezus Naam. Spreek genade over je familie, je wereld en de wereld. Het is het NU seizoen, het is nu de tijd in de Geest om te spreken! Als we weten van Wie we zijn en wat Jezus voor ons heeft gedaan, hoe kunnen we dan blijven zwijgen? We zijn vrijgelaten om dit te weten en te delen met anderen.

Jesaja 6:8 – Hier ben ik, stuur mij… Ik bid dat deze boodschap van GENADE en de impact van deze boodschap niet bij mij of ons zal stoppen, maar zal vermenigvuldigen in en door ons, in Jezus naam!

Veel liefs & genade

Tara x

Meer blogs

Dochter Met een Stem

Dochter, JIJ bent rechtvaardig in Christus Jezus! Weet dat God niet boos op je, of teleurgesteld in je is. Hij is juist ongelofelijk gek op

Lees verder »