In de weken voorafgaand aan Gracious Daughters Conference 2021 voelde ik me zo vastgelopen. Elke dag God vragend om licht te schijnen op elke stap. Nu ik terugkijk, kan ik zien hoe Hij me bij elke stap vasthield.
Mijn angst was veel erger dan ooit geweest en ik voelde me van binnen het zwijgen opgelegd, maar God gaf me het lied Wait on me (Wacht op mij), ik zong het bijna non-stop en hield alleen vast aan het vers. Ze geloofde dat God Zijn belofte zou houden. Heb 11:11…
Toen de conferentie begon, bracht God voor mij licht in alles.
De aanbiddingsliederen kwamen zo binnen en lieten me weten dat Hij me altijd al had.
Mijn angst was verdwenen, veranderd in Hoop.
En het woord dat God me gaf, zei Hij keer op keer in de conferentie. Ze geloofde.
Bedankt Ps Tara dat je ons ALLEMAAL hebt laten deelnemen aan deze Conferentie om een ​​één op één date te hebben met onze Papa God. Als zo’n liefhebbende Vader bereidde hij alles voor ons voor om Hem non-stop te ervaren.
Ik heb de conferentie herhaaldelijk opnieuw bekeken en kreeg elke keer meer liefde en acceptatie.
Mijn gebrokenheid is om Zijn Glorie te laten schijnen. Hij houdt van mij. Hij houdt zoveel van mij.
Gd2021 heeft me veranderd. Ik ben eeuwig dankbaar dat ik eeuwig hoopvol kan zijn.
HoopGEVULD xxx

Meer blogs

Cindy Osborne

In de weken voorafgaand aan Gracious Daughters Conference 2021 voelde ik me zo vastgelopen. Elke dag God vragend om licht te schijnen op elke stap.

Lees verder »