Een aantal jaar geleden ontdekte mijn lieve vader dat hij galstenen had. Het was moeilijk om te zien dat hij zo’n pijn had en slapeloze nachten. De pijn werd erger en mijn vader kreeg beperkingen opgelegd wat wel en niet te eten en drinken. Mijn familie en ik baden voor de situatie en dat deze werd opgelost. We hadden zelf geen middelen om de operatie te betalen die mijn vader nodig had maar God had de controle in alles. En in februari 2021 kreeg mijn vader de operatie die hij nodig had en we hoefde helemaal niks te betalen. God zorgde voor hem tijdens de operatie tot aan het herstel.Binnen 15 dagen was mijn vader weer zo goed als nieuw en helemaal opgeknapt, hij slaapt weer pijnvrij 🥰. Dank U Jezus!

Ik heb twee keer borstkanker gehad en beide keren ben ik genezen 🙏🏻

Ik had alle vertrouwen in God. Ik legde mijn leven in Zijn hand en gaf me over aan rust. Wat Hij deed in mijn leven was geweldig 🙏🏻 Hij genas mij! Hij droeg me in zijn armen en heeft me gewoonweg genezen!

Mijn huwelijk is vernieuwd, de relatie met mijn kinderen en mijn vrienden ook. Ik heb geleerd om stil te zijn en om alles in de handen van de Heer te leggen. Hij heeft wonderen gedaan in de relatie tussen mij en mijn man.

Meer blogs