Ik had op een bepaald moment een enorme pijn in mijn lijf, diep in mijn hartstreek. Ik had de kleinkinderen bij me, dus heb eerst even een filmpje aangezet zodat ik even rustig kon bedenken wat ik zou doen. Ik voelde wel dat ik best wel heftig was, kon moeizaam ademen of rechtop staan. Vervolgens ben ik naar de keuken gelopen om te kijken of het iets minder zou worden. Het werd niet minder, en het deed zoveel pijn dat ik toch wel wat hulp nodig had mocht ik vd pijn eventueel flauw vallen. Mijn man zat boven in overleg, daar ben ik heel rustig heen gelopen. Ondertussen was ik de hele tijd al in aan het bidden in de Geest. Ik vroeg Henk of ie voor mij kon bidden. Ook Henk bleef heel rustig, hoewel hij wel zag dat het echt niet lekker ging met me.

We gingen daarna weer samen naar beneden, namen avondmaal en dankten de Heer voor genezing. En toen dacht ik ineens; nu gewoon afwachten tot het weg gaat. Ik zei tegen Henk dat ie wel aan het werk kon, dat ik nu zou wachten tot het weg zou gaan. En dat deed het. Na 50 minuten voelde ik het zo snel als het kwam ook weer weggaan.

Halleluja, alle eer aan Jezus­čÖî­čĆ╗ God zorgde voor totale rust! Voor mij, voor mijn man en voor de kids. Hij zorgde ook dat de aanval verdween!

Meer blogs

Irene

Ik had op een bepaald moment een enorme pijn in mijn lijf, diep in mijn hartstreek. Ik had de kleinkinderen bij me, dus heb eerst

Lees verder ┬╗