Afgelopen woensdag heb ik samen met een kleine groep vrouwen naar sessie 3 en 4 gekeken.

Ik had sinds begin mei chronische pijn in mijn been. Het deed dag en nacht pijn van mijn enkel tot boven mijn knie. Het stoorde me bij mijn werk, sporten en het functioneren in heel het huis.

Toen in sessie 4 iemand bad voor genezing van mentale en fysieke genezing, merkte ik dat mijn been werd aangeraakt. Het deed nog steeds pijn, maar er gebeurde iets.
De volgende ochtend werd ik wakker zonder pijn, maar verwachtte een beetje dat het terug zou komen zodra ik de trap af moest lopen en vervolgens ging fietsen of auto moest rijden … Maar er gebeurde niets. Ook niet na een hele drukke dag… En niet na een hele dag werken op vrijdag.
Het is nu zondag en ik kan echt getuigen dat de Heer de pijn in mijn been heeft genezen!! Prijs Hem!

Anoniem

Heel erg bedankt voor de Gracious Daughters Conference! Het was zo krachtig, zelfs via een telefoonscherm – de Heilige Geest kent geen barrières!
Mijn hart werd opnieuw bewogen…. niet kriebelen, maar op een aanhoudende manier. Er ontstond hoop in mijn hart en ik heb mijn stem en vertrouwen weer gevonden. (Hernieuwd vertrouwen in Jezus).
Covid heeft iedereen vermoeid en uitgeput, maar ik voelde gewoon een hernieuwd duwtje om vol te houden en volhardend door te gaan. Om omhoog te kijken en om naar buiten te kijken.
We wonen in Schotland en ik voel een mooie verbondenheid met Zuid-Afrika.
Hernieuwde en opkomende hoop is iets moois, en veranderde levens veranderen levens.
Ik ben zo dankbaar. Blijf geworteld in hoop en blijf sterk. Bedankt xxx

Meer blogs

Rieneke de Haan

Afgelopen woensdag heb ik samen met een kleine groep vrouwen naar sessie 3 en 4 gekeken. Ik had sinds begin mei chronische pijn in mijn

Lees verder »