Toen God het thema van deze conferentie in mijn geest en in mijn hart plaatste, wist ik dat we de timing moesten versnellen en niet tot het einde van het jaar moesten wachten. Ik geloofde dat deze conferentie elk meisje / elke vrouw die zou kijken hoop zou geven. Als je een conferentie organiseert om anderen tot zegen te zijn, kun je jezelf er soms van weerhouden een ontvanger te zijn, maar als ik deze conferentie terugkijk, was het allemaal net zo goed voor mij als voor alle anderen. De Heer zo dankbaar voor dit en wat Hij sprak door elke stem die gesproken heeft op Gracious Daughters Conference dit jaar! Voel me Gezegend!! HOOP heeft een naam, het is JEZUS!!

Meer blogs

Tara McCauley

Toen God het thema van deze conferentie in mijn geest en in mijn hart plaatste, wist ik dat we de timing moesten versnellen en niet

Lees verder ┬╗