Menu

Wat een geweldig conferentie hebben we gehad! Vrouwen over de hele wereld kwamen samen en ervoeren de liefde van de Vader, terwijl hoop in elk hart opkwam door de bemoedigende boodschap van de 4 sessies van Gracious Daughters Online 2021. ALS JE HET HEBT GEMIST, MAAK JE GEEN ZORGEN, JE KUNT JE NOG INSCHRIJVEN OM TE KIJKEN!

Het THEMA dit jaar is “Eternally Hopeful” (Eeuwig Hoopvol). Deze hoop hebben wij als anker voor de ziel, dat vast en onwrikbaar is en reikt tot in het binnenste Heiligdom, achter het voorhangsel. – Hebreeën 6:19.

HOOP in Jezus en Zijn volbrachte werk verankert ons, verankert ons vlees, verankert onze gevoelens, verankert onze emoties, verankert onze angsten en zorgen! We hebben GOEDE verwachting van wat God dit jaar in jouw hart zal doen tijdens Gracious Daughters Conference Online.Aan deze HOOP kunnen we vasthouden als het in de wereld uit de hand lijkt te lopen. Het enige wat we hoeven te doen is Geloven.

Gezegend is zij die gelooft – Lukas 1:45

Gracious Daughter’s Online Conference 2021 is nog tot 31 juli on demand te bekijken! Vul het formulier hieronder in om je aan te melden en ontvang jouw link om de 4 sessies te bekijken!

KLIK HIER VOOR ONZE COMMUNITY OP INSTAGRAM

KLIK HIER VOOR ONZE COMMUNITY OP FACEBOOK