Gracious Daughters initiatieven

Met Jesus Cares

Gracious Daughters is samen met Jesus Cares momenteel actief met initiatieven in 3 verschillende landen over de hele wereld om LICHT in hopeloze situaties te brengen Voor velen voelt hoop volledig verloren. Maar HOOP is een persoon en Zijn naam is Jezus. Hij is ons LICHT, ons eeuwig LICHT.

LICHT IN HET DONKER

In Nederland hebben we Bags of Hope uitgedeeld aan sekswerkers. Veel van hen zitten nog steeds zonder werk of inkomen. Door de coronacrisis hebben we veel nieuwe contacten gelegd met sekswerkers die vast komen te zitten in de prostitutie. We merken dat het persoonlijke contact dat we bieden vooral belangrijk is voor de vrouwen om zich open te stellen.

Wij geloven dat het een geweldige kans is in Nederland om vrouwen te bevestigen in hun waarde in Jezus. Dat ze een geliefde dochter zijn, geaccepteerd en goedgekeurd.

Dit kunnen we doen door elke vrouw een verzorgingspakket te geven.

Gracious Daughters is samen met Jesus Cares momenteel actief met initiatieven in 3 verschillende landen over de hele wereld om HOOP in hopeloze situaties te brengen (zie de video’s hieronder).

In Zuid-Afrika hebben we als Gracious Daughters sanitaire pakketten uitgedeeld aan jonge vrouwen. In Brazilië hebben we voedselpakketten uitgedeeld aan gezinnen die zelf geen middelen hebben voor onderhoud.

Sta op en schitter

Want jouw licht is gekomen. Help ons mee om Jezus’ liefde voor de mensen uit te delen en hen met praktische hulp te laten zien dat er Iemand is die het licht in hun duisternis wil brengen. Klik op deze knop en doneer. . 

 

52141141449_822b008eff_o

Volg ons op Social media