Over
Gracious

Gracious Daughters is een groep van vrouwen die Jezus aanbidden en grootmaken en die ruimte maken in hun drukke leven om gewoonweg te zitten aan de voeten van onze Hemelse Vader, om daar van Hem te horen en Zijn liefde te ontvangen.

We leggen de nadruk op de verticale relatie die we hebben met onze Hemelse Vader. We geloven dat dit de bron is van al onze horizontale relaties, die hierdoor gaan bloeien en vrucht gaan dragen.

Ons hart is om ieder meisje en elke vrouw te bevestigen in haar identiteit als geliefde dochter van de Allerhoogste. We vinden het ontzettend belangrijk dat ieder van ons weet dat we koninginnen zijn, onvoorwaardelijk geliefd, nu al compleet geaccepteerd, geadopteerd en daarnaast speciaal uitgekozen door onze Vader in de hemel.

Gracious wil ook alle meiden en vrouwen aanmoedigen om hun stem te gebruiken om het goede nieuws van het evangelie samen met hun eigen getuigenis te delen. Als je Jezus en Zijn genade hebt leren kennen dan heb je echt iets te zeggen. Iets wat iemand anders echt moet horen.

Veel liefs,

Volg ons op Social media