Menu

Dochters, Deel jouw getuigenis!

Hoe heeft de conferentie jou gezegend? Plaats jouw getuigenis op onze testimony wall en deel hoe groot onze God is!

Deel

Zoleka Ngwenya

Vóór de conferentie zat ik niet goed in mijn vel. Ik voelde me teneergeslagen en niet hoopvol. Maar door te kijken naar de conferentie en het horen van de mooie en prachtige woorden die werden gesproken, werd ik eraan herinnerd dat het niet uitmaakt wat er gebeurt of niet gebeurt om me heen, als ik kijk naar Jezus en mijn hoop vestig op Hem, dan kan ik functioneren vanuit vrede. Een enthousiasme werd in mij aangewakkerd om te blijven geloven en te blijven hopen! Ik ben echt onwijs gezegend. En oh wow de war room was echt iets geweldigs om te ervaren.

Phindile Mathabathe

Ik ontdekte mijn identiteit in Christus Jezus tijdens de Gracious Daughters Conference. Ik heb geleerd wie ik ben en van wie ik ben. Ik ben ZIJN geliefde dochter in wie Hij zeer tevreden is en dat ik rechtvaardig ben … ook niets wat ik doe kan de manier veranderen waarop Hij over mij denkt

Tara McCauley

Toen God het thema van deze conferentie in mijn geest en in mijn hart plaatste, wist ik dat we de timing moesten versnellen en niet tot het einde van het jaar moesten wachten. Ik geloofde dat deze conferentie elk meisje / elke vrouw die zou kijken hoop zou geven. Als je een conferentie organiseert om anderen tot zegen te zijn, kun je jezelf er soms van weerhouden een ontvanger te zijn, maar als ik deze conferentie terugkijk, was het allemaal net zo goed voor mij als voor alle anderen. De Heer zo dankbaar voor dit en wat Hij sprak door elke stem die gesproken heeft op Gracious Daughters Conference dit jaar! Voel me Gezegend!! HOOP heeft een naam, het is JEZUS!!t

Judith Dorman

Vandaag heb ik voor het eerst na mijn zwangerschap weer alle energie om alles te doen wat ik wil, én meer!

Doei doei vermoeidheid! 👋🏼 Thank you Jesus!!

Anne

Ik heb gemerkt hoe God niet onder de indruk raakte van mijn vragen, zoeken of onvermogen. Geduldig als Hij is nam Hij me mee in Zijn wandeling naar nieuw perspectief voor mij. De momenten dat ik me “crushed” voelde hielp Vader mij te zien waar we samen naartoe liepen… wat het resultaat zou zijn van mijn verbonden zijn en verbonden blijven aan Hem en aan (de mensen in) Zijn gemeente: hernieuwde passie voor de dingen waar God mij voor heeft gemaakt en… geroepen.

Ik geloof dat Hij ook jou roept voor een plek, een taak, impact… vervulling krijgen doordat je gaat (of blijft) wandelen in wat Hij voor jou heeft bedacht en voorbereid! Keep your eyes forward…. Walking straight with Him… That’s the Best you can do!

Tash Collings

Onze God is zo geweldig en zo’n goede, goede Vader. Een Papa die zorgt voor AL onze lasten en alles wat voor ons belangrijk is voor God ❤️ We hebben wonderen in ons leven ervaren door gewoon volledig op onze Papa te vertrouwen dat Hij voor ons zal en wil zorgen op elk gebied van ons leven ❤️ Gracious Daughters heeft invloed gehad op mijn leven, het leven van mijn dochter, mijn zus, familie, vrienden, buren en collega’s ❤️ De verandering, vreugde, vrede en hoop in hun ogen zijn onbetaalbaar ❤️ We geven God alle eer 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Caroline Smit

Mijn Vader God heeft de afgelopen tijd zo mooi voor mijn gezin gezorgd. Mijn man heeft sinds het begin van de lockdown geen salaris ontvangen en toch zijn we op wonderbaarlijke wijze, op onverklaarbare wijze in staat geweest om al onze rekeningen te betalen en hebben we meer dan we nodig hadden. Hij is echt onze leverancier en geeft om elk detail van ons leven.

Jill van Opstal

Ik wil Jezus bedanken voor de Gracious Daughters-conferentie, voor het woord dat zo prachtig wordt onderwezen door verschillende vrouwen van over de hele wereld. Dank je Pastor Tara voor het aanmoedigen en opnemen van ons uit Brazilië op zo’n geweldige manier terwijl velen het hier moeilijk hadden tijdens deze donkere dagen. Dank je Pastor Cody en Zanitha, het is zo’n zegen voor ons om met jullie samen te werken aan Gracious Daughters Brazilië. Ik dank de Heer dat wanneer we onze ogen op Jezus richten, we hoop als een anker hebben. Ik houd van jullie allemaal!!

Candice

Ik weet dat de conferentie mijn hart heeft gezegend! Ik heb zo’n hoopvolle verwachting voor wat komen gaat! Ik weet dat ik geliefd, goedgekeurd en benoemd ben.

Faith Manzini

Een reis in genade bewandelen heeft zoveel van Gods liefde voor mij geopenbaard als nooit tevoren! Ik zat vast en deed alles voor God en zag niet wat God voor mij deed aan het kruis door Jezus! Ik vind het geweldig dat ik mezelf nu zie als Zijn genadige dochter van wie Hij houdt! Mijn leven is voor altijd veranderd