Rise Up

RISE UP is een mentorbeweging van mentor/moeders die opstaan om jonge vrouwen te begeleiden op hun reis naar hun door God gegeven potentieel.

We kennen zoveel getalenteerde jonge vrouwen met veel potentieel en gaven en een sterke roeping in hun leven. Maar sommige van deze jonge vrouwen hebben geen financiële steun of iemand om hen te begeleiden. Ze hebben ook niemand om hun identiteit in Christus te bevestigen en positief over hen te spreken.

RISE UP is opgestart om de verbinding tussen mentors/moeders en Gods dochters te faciliteren, om deze jonge vrouwen te begeleiden op hun reis naar hun door God gegeven potentieel.

RISE UP helpt jonge vrouwen die hulp nodig hebben op de volgende drie gebieden:

  • Sponsoring
  • Mentorschap
  • Educatie

Vrouwen kunnen geld sponsoren, zich aanmelden om een mentor/moeder te worden of zich aanmelden om workshops en lessen te geven. Denk bij workshops en lessen bijvoorbeeld aan editing, visuals/design, fotografie, persoonlijkheidstest (disc, the keys etc), hulp bij solliciteren, dans/muziek/kunst, coaching, hulp bij opvoeden/ouderschap, koken, bloemschikken. Of misschien heb jij nog wel een heel ander goed idee.

Aan de andere kant worden jonge vrouwen die de deze behoeften hebben, uitgenodigd om hulp en ondersteuning aan te vragen.

Na de aanmelding gaan we met zowel de dochters als de mentors/moeders in gesprek om te kijken of RISE Up passend is voor hen.

Helpen en aanmelden

Heb jij hulp of begeleiding nodig van een RISE UP mentor/moeder? Klik dan hieronder op de knop ‘IK HEB HULP NODIG’.

Wil jij je aanmelden als mentor/moeder of educatie of een workshop geven? Klik dan op de knop ‘IK WIL HELPEN’.

Wil jij RISE UP sponsoren? Dan kun je een geldbedrag doneren door op de knop ‘ZAAIEN IN RISE UP’ te klikken.

Laten we opstaan en de volgende generatie leiders,
Koninkrijksbouwers en wereldveranderaars voor Jezus grootbrengen.